PrijzenCafe, elke dag nieuwe prijsvragen, gratis producten en acties

Gereset op 13 juli 2016

Totaal 7935 bezoeker(s)
Vandaag 16 bezoeker(s)
Nu 1 bezoeker(s) online
De 10 beste linkpartners
01. Uw link hier?
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
De 10 beste toevoegers
01. Uw naam hier?
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.

Disclaimer

Elke dag speurt het team van PrijzenCafe het internet af om nieuwe prijsvragen, gratis producten en acties te zoeken en plaatsen deze op de website van PrijzenCafe. Gebruik echter altijd je gezonde verstand en lees de voorwaarden altijd goed door. Voor alle prijsvragen en invulformulieren op internet geldt: wees spaarzaam met je persoonlijke gegeven, zoals je bankrekening- of creditcardnummer, huisadres en andere privacy gevoelige gegevens.

Het team van PrijzenCafe doet zijn uiterste best om te zorgen dat de informatie of andere aangeboden content op de website van PrijzenCafe juist is. PrijzenCafe kan dan ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor onvolledige of onjuiste informatie of andere content die op PrijzenCafe te vinden is.

De verwijzingen of hyperlinks die te vinden zijn op PrijzenCafe vallen buiten het domein van PrijzenCafe. Deze verwijzingen of hyperlinks worden aangeboden ter informatie voor de bezoeker(s) en nauwkeurig geselecteerd voor de doelgroep(en) van PrijzenCafe. PrijzenCafe kan dan ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites. PrijzenCafe geeft geen garantie en kan niet aansprakelijk gehouden worden voor de verkregen informatie, data, adviezen, verklaringen, producten of ander materiaal op dergelijke sites of bronnen.

PrijzenCafe kan niet aansprakelijk gehouden worden voor schade die is opgelopen door het bezoeken van onze website of uit aangeboden diensten.

Voor klachten of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden kunt u mailen naar: contact@prijzencafe.nl.

Partner worden | Disclaimer | Sitemap | Contact
PrijzenCafe is a product of MP Creations.nl
© 2016-2018 PrijzenCafe
Designed, scripted & managed by MP Creations.nl